Historien om Plysbaby.dk

Personlige gaver med navn

Plysbaby.dk er blevet en realitet på baggrund af et ønske om en webshop med passion og fokus på personlige gaver med navn på. Vi elsker plysbamserne og nussekludede og ved, at de gør en forskel for de små børn i form af tryghed. Det er altid rart at give en gave til dem man holder af. 

Det hele startede egentlig i 2012

I 2012 startede vi vores første webshop, hvor vi også dengang solgte bamser med navne samt stickers til postkasser. Stickersdelen blev solgt videre til nye ejere i 2018. I mellemtiden havde vi fået et godt øje til en børnetøjswebshop, der var til salg. Den overtog vi i 2014 og havde den dejligste webshop med børnetøj og tilhørende lille butik i Kibæk. Pga. sygdom måtte vi dog lukke ned til sidst i 2017. 

Velkommen hos Plysbaby.dk

I år 2020 har vi så valgt at begynde et nyt eventyr med plysbamserne igen på plysbaby.dk - fordi vi simpelthen ikke kan lade være. Det er så skønt at gøre andre mennesker glade og tilfredse med de produkter man sælger og vi sætter en stor ære i ægte kundeservice. Det betyder, at du kan ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til sammensætning af din specielle navnegave. 

 

Navnegaverne er den perfekte gave til de nybagte forældre, som barselsgave eller til babyshower og julegaver. Vi pakker naturligvis din pakke fint ind helt gratis. Vi sender pakkerne i fragtposer lavet af 100% genbrugstplast, fordi alt tæller i miljøregnskabet. 

 

Vi håber, at du får en dejlig shoppeoplevelse hos os og bliver lige så forelskede i de dejlige gaver med navn, som vi er. 

 

Bedste hilsner

 

Vibeke & Jørgen Bækgaard