Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Nedenstående handelsvilkår gælder for alle leverancer fra Plysbaby.dk, CVR-nr. 41303220

Når du foretager en bestilling på Plysbaby.dk, accepterer du disse handelsvilkår. 

Farver

De angivne farver i shoppen er afhængige af dine skærmindstillinger. Vi kan derfor ikke garantere en nøjagtig farvegengivelse af de faktiske produkter. 

Bestilling

Når du bestiller produkter med navn på, skal du huske at tjekke om navnet er stavet rigtigt, inden du gennemfører bestillingen, idet du ikke har mulighed for at ændre dette efter betaling er gået igennem. Du er dog altid velkommen til at kontakte os hurtigst muligt, hvis du opdager, at der er lavet en stavefejl i din bestilling. Er personaliseringen af produktet ikke gået i gang endnu, kan vi nå at rette dette. Ellers ikke. 

Priser

Alle priser er ink. 25% moms og angives i danske kroner (DKK). Hvis en vare skal leveres til en kunden uden for EU, opkræves momsen ikke. 

Vi tager forbehold for prisændringer, udsolgte varer, afgiftsændringer, leveringssvigt, tastefejl og force majeure. 

Betaling

I shoppen kan du betale med Dankort mv. og MobilePay. Alle kortbetalinger sker via en krypteret SSL forbindelse, der sikrer, at ingen uvedkommende kan se de dato som udveksles. Der sker en sikker og fortrolig betaling. Plysbaby.dk's betalingssystem er godkendt og certificeret at Nets. Vi tager ikke kortgebyrer.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  

Fragt

Alle varer afsendes hurtigst muligt og som regel inden for 1-2 hverdage. Alle varer sendes med GLS. Fragt koster kr. 29,- til pakkeshop i Danmark og kr. 49,- med omdeling i Danmark. 

Fortrydelsesret

Når du handler hos Plysbaby.dk, har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager dine varer - gælder også specialfremstillede varer (som fx produkter med broderet navn). 
 
Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Varen skal returneres i samme stand, som du modtog den. Send en mail til hej@plysbaby.dk og giv besked om, at købet er fortrudt.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 

Returvarer skal sendes til:  

Plysbaby.dk

Klinten 60

6933 Kibæk

 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Reklamationsret

Når du handler hos Plysbaby.dk, gælder købelovens regler for varekøb, hvilket betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Ønsker du at reklamere over en vare, skal du sende en mail til hej@plysbaby.dk eller ringe til os. 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
 
Personoplysningerne registreres hos Plysbaby.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på Plysbaby.dk er Plysbaby.dk.  


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på hej@plysbaby.dk

Alle personlige oplysninger behandles fortroligt og videregives aldrig til tredjepart. 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 20-04-2020